Tip voor een goede letselschadeadvocaat bij verkeersongeval

Mijn vriend belde mij een aantal dagen geleden na zijn werk. Op de terugweg had hij een ongeluk gekregen met een andere auto. Hierdoor had hij erg veel last van zijn nek gekregen en besloot hij om door te rijden naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis werd hem verteld dat hij rust nodig had en de aankomende tijd het beste niet meer kon werken. Daarom besloten we ook om op het internet op zoek te gaan naar letselschadeadvocaat verkeersongeval om een goede advocaat te vinden die ons kon helpen bij het verkrijgen van en vergoeding. 

Zeer veel letselschade advocaten bij ons in de buurt

Toen we op het internet op zoek gingen naar letselschadeadvocaat verkeersongeval kregen we erg veel zoekresultaten van letselschade advocaten bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken besloten we om contact op te nemen met het advocatenkantoor Amadeos. De website van dit advocatenkantoor is namelijk erg goed en overzichtelijk. Ook is er erg veel handige informatie te vinden op de website van het advocatenkantoor. Na het lezen van de informatie besloten we om contact op te nemen voor een gesprek. 

oscar-hijink

Een zeer goed gesprek met de advocaat

We werden telefonisch erg vriendelijk te woord gestaan door een secretaresse. Na het gesprek konden we al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met een advocaat. Tijdens het gesprek hebben we de situatie uitgelegd en de advocaat was van mening dat we wel een schadevergoeding kunnen krijgen. Daarom besloten we ook om de advocaat in te huren voor eh verkrijgen van eene schadevergoeding.